W środę, 5 października, Robert Sowa uczestniczył w ważnej społecznie debacie dotyczącej żywienia dzieci zorganizowanej przez "Gotuj z sercem", Polską Akcję Humanitarną i Fundację Klubu Szefów Kuchni.
Zobacz więcejW niedzielę, 2 października w godzinach 12.00-18.30, na rynku w Kartuzach odbył się piknik promujący Program Operacyjny "Zrównoważony rozwój sektora rybołówstwa i nadbrzeżnych obszarów rybackich 2007-2013". Organizatorem imprezy był Departament Rybołówstwa w Ministerstwie Rolnictwa i Rozwoju Wsi, a jej ważnym elementem była degustacja dań rybnych przygotowanych przez Roberta Sowę i jego ekipę.
Zobacz więcejW piątek, 16 września, Robert Sowa wraz ze swoim kulinarnym „męskim” teamem poprowadził warsztaty kulinarne podczas spotkania „Kolory Kobiet” zorganizowanego przez Radio Kolor i portal KobiecePrawdy.pl w warszawskim Klubie Maska.
Zobacz więcejWe wtorek, 6 września, przed rozegranym w Gdańsku meczem polskiej reprezentacji piłki nożnej z Niemcami, Robert Sowa wraz ze swoim kulinarnym teamem zorganizował wspólne gotowanie w Hotelu Hanza.
Zobacz więcejW piątek, 23 września, Robert Sowa wraz ze swoim kulinarnym teamem poprowadził pokaz kulinarny podczas konferencji w Karpaczu. A po pracy… Panowie udali się na krótki spacer po pięknej okolicy połączony z degustacją regionalnych przysmaków 🙂
Zobacz więcejW sobotę, 1 października, Robert Sowa przeprowadził pokazy kulinarne dla gości odwiedzających 20. Targi Wykończenia i Wyposażenia Wnętrz "Wszystko dla domu” organizowane przez Międzynarodowe Targi Szczecińskie.
Zobacz więcejW sobotę, 24 września, Robert Sowa uczestniczył w prestiżowej gali Wine & Food Noble Night, która odbyła się na warszawskim Torze Wyścigów Konnych na Służewcu. Wine & Food Noble Night to nie tylko elegancka kolacja połączona z atrakcjami dla gości, ale również konkurs kulinarny, w którym wygrywają: najsmaczniejsza przystawka, najlepsze danie główne i deser.
Zobacz więcej17 i 18 września w Parku Solankowym w Inowrocławiu odbył się Festiwal Światła i Smaku. W sobotni wieczór miasto rozbłysło paletą bajecznie kolorowych świateł, natomiast niedzielna odsłona imprezy poświęcona była gęsinie i potrawom kujawskim. Kulinarną część festiwalu poprowadził Robert Sowa.
Zobacz więcejW sobotę, 17 września, Robert Sowa uczestniczył w trzeciej edycji Profesjonaliów Piwowarów i Barmanów, przygotowując pokazy kulinarne połączone z degustacją 500 porcji dań… I wszystkie z Warką!
Zobacz więcej