Wielkanoc

Górka cielęca marynowana w tymianku i imbirze podana z sosem różanym

Górka cielęca marynowana w tymianku i imbirze podana z sosem różanym

Marynowana pierś z kaczki barberyjskiej z brzoskwiniami podana z sałatą rukola i sosem włoskim Prymat

Marynowana pierś z kaczki barberyjskiej z brzoskwiniami podana z sałatą rukola i sosem włoskim Prymat

Pieczona szynka z prosięcia w zalewie piwno-miodowej z goździkami

Pieczona szynka z prosięcia w zalewie piwno-miodowej z goździkami

Torcik z pieczonej cielęciny z czosnkiem i tymiankiem przekładany musem jajecznym z kaparami i anchois oraz sosem z rzeżuchy

Torcik z pieczonej cielęciny z czosnkiem i tymiankiem przekładany musem jajecznym z kaparami i anchois oraz sosem z rzeżuchy

Zrazy ze strusia z farszem grzybowo-jajecznym podane z kaszą mazurską i młodą marchewką

Zrazy ze strusia z farszem grzybowo-jajecznym podane z kaszą mazurską i młodą marchewką

Polędwiczka wieprzowa w kruszonce z jajkiem i białą kiełbasą podana z chrupiącymi racuszkami ziemniaczanymi i sosem z żuru staropolskiego

Polędwiczka wieprzowa w kruszonce z jajkiem i białą kiełbasą podana z chrupiącymi racuszkami ziemniaczanymi i sosem z żuru staropolskiego

Imbirowa pierś z perliczki podana z sałatką z filetowanych pomarańczy i grejpfrutów

Imbirowa pierś z perliczki podana z sałatką z filetowanych pomarańczy i grejpfrutów

Wielkanocne pierożki z nadzieniem z gęsi podane z kremowym sosem smardzowo-truflowym, jajkiem i szczypiorkiem

Wielkanocne pierożki z nadzieniem z gęsi podane z kremowym sosem smardzowo-truflowym, jajkiem i szczypiorkiem

Pieczone plastry buraczków podane z jajkami przepiórczymi, anchois, kawiorem, emulsją pietruszkową i serem bundz

Pieczone plastry buraczków podane z jajkami przepiórczymi, anchois, kawiorem, emulsją pietruszkową i serem bundz