Obiad

Rostbef z estragonem podany z torcikiem grillowanych warzyw

Rostbef z estragonem podany z torcikiem grillowanych warzyw

Gotowana pręga wołowa w jarzynach podana na purée selerowym

Gotowana pręga wołowa w jarzynach podana na purée selerowym

Zapiekana polędwica wieprzowa w pikantnej kruszonce z majerankiem podana na aromatycznej soczewicy

Zapiekana polędwica wieprzowa w pikantnej kruszonce z majerankiem podana na aromatycznej soczewicy

Pikantne curry z kurczaka z orzechami nerkowca i świeżą kolendrą

Pikantne curry z kurczaka z orzechami nerkowca i świeżą kolendrą

Pierś z kurczaka marynowana w rozmarynie podana na kurkach z truskawkami i białym kremem balsamico

Pierś z kurczaka marynowana w rozmarynie podana na kurkach z truskawkami i białym kremem balsamico

Marynowana w imbirze pierś z perliczki na pikantnej kapuście pak-choi podana z makaronem ryżowym i sosem miodowo-sojowym z ziarnami sezamu

Marynowana w imbirze pierś z perliczki na pikantnej kapuście pak-choi podana z makaronem ryżowym i sosem miodowo-sojowym z ziarnami sezamu

Kurczak po marokańsku z warzywami, migdałami i orzechami nerkowca

Kurczak po marokańsku z warzywami, migdałami i orzechami nerkowca

Klopsiki nadziewane serem feta podane z salsą pomidorową

Klopsiki nadziewane serem feta podane z salsą pomidorową

Gulasz wołowy z cieciorką i pomidorami

Gulasz wołowy z cieciorką i pomidorami