Obiad

Grillowane filety z kurczaka z gruszkami i serem oscypek podane z emulsją z pietruszki i orzechów włoskich

Grillowane filety z kurczaka z gruszkami i serem oscypek podane z emulsją z pietruszki i orzechów włoskich

Górka cielęca podana na smażonych boczniakach z ziemniakami i aromatycznym sosem pesto

Górka cielęca podana na smażonych boczniakach z ziemniakami i aromatycznym sosem pesto

Gicz jagnięca z rozmarynem podana z pieczonymi ziemniakami i buraczkami w miodzie z przyprawami korzennymi

Gicz jagnięca z rozmarynem podana z pieczonymi ziemniakami i buraczkami w miodzie z przyprawami korzennymi

Fricasse ze strusia z suszonymi owocami i świeżą miętą

Fricasse ze strusia z suszonymi owocami i świeżą miętą

Duszone podudzia z indyka po myśliwsku z grzybami leśnymi

Duszone podudzia z indyka po myśliwsku z grzybami leśnymi

Duszona gicz cielęca z tymiankiem podana z włoskimi gnocchi i sałatą rukola

Duszona gicz cielęca z tymiankiem podana z włoskimi gnocchi i sałatą rukola

Zębacz z makaronem fettuccine i sosem czosnkowo-szafranowym

Zębacz z makaronem fettuccine i sosem czosnkowo-szafranowym

Pieczony turbot podany na ragoût z soczewicy z rozmarynem i tymiankiem

Pieczony turbot podany na ragoût z soczewicy z rozmarynem i tymiankiem

Chrupiące racuszki z cukinii z ziarnami zbóż podane z jogurtem bałkańskim i wędzonym węgorzem

Chrupiące racuszki z cukinii z ziarnami zbóż podane z jogurtem bałkańskim i wędzonym węgorzem