WYDARZYŁO SIĘ…

Harper’s Bazaar & Esquire Horse Racing Day

Harper’s Bazaar & Esquire Horse Racing Day

W sobotę, 18 maja, restauracja Fork pod batutą Roberta Sowy przygotowała wyśmienity catering na Harper’s Bazaar & Esquire Horse Racing Day, aby wspólnie z zaproszonymi gośćmi świętować 80-lecie Toru Wyścigów Konnych Służewiec. To był dzień pełen ekscytujących gonitw oraz towarzyszących im wydarzeń muzycznych i artystycznych. Imprezę odwiedziło pond 500 gości.

Zobacz więcej
20 urodziny Carrefour Reduta z Robertem Sową

20 urodziny Carrefour Reduta z Robertem Sową

10 maja, Robert wraz z firmą Prymat świętował 20 urodziny Carrefour Reduta. Wspólne gotowanie i degustacja 500 porcji dań pachnących kminem rzymskim, curry, imbirem i kolendrą… To był cudowny dzień, w przemiłym towarzystwie. Dziękujemy za miłe opinie, a ekipie Carrefour Reduta za gościnę 🙂

Zobacz więcej
Robert Sowa poleca i zaprasza

Robert Sowa poleca i zaprasza

Pogoda ostatnio nie sprzyja spędzaniu czasu na łonie natury. Zatem zapraszamy do N31 na grillowany ser camembert President z musem z fioletowej marchewki, konfiturą z pigwy i karmelizowanymi gruszkami w miodzie mniszkowym. Smacznego!

Zobacz więcej
Travelery rozdane!

Travelery rozdane!

14 maja, w Państwowym Muzeum Etnograficznym redakcja National Geographic Traveler już po raz 13 wręczyła Travelery – statuetki za najbardziej inspirujące osiągnięcia w dziedzinie podróży, eksploracji oraz działalności społecznej. Partnerem wydarzenia była restauracja Fork, która przygotowała elegancki bankiet z wyjątkowym menu. Dziękujemy wszystkim gościom za miłe opinie.

Zobacz więcej
Doradca Smaku X, odc. 40 – chłodnik na kefirze z awokado

Doradca Smaku X, odc. 40 – chłodnik na kefirze z awokado

W poniedziałkowy wieczór, 13 maja, Robert Sowa przygotował w programie „Doradca Smaku” chłodnik na kefirze i jogurcie – z dodatkiem awokado i świeżego ogórka. To idealna propozycja na cieplejsze dni, kiedy nie mamy ochoty jeść ciepłych posiłków. Podajcie do niego chrupiące grzanki z pomidorami – będzie pysznie! Chłodnik na kefirze z awokado i ogórkiem Składniki: […]

Zobacz więcej
Taste Masters Gault&Millau Polska, czyli 50 best chefs live!

Taste Masters Gault&Millau Polska, czyli 50 best chefs live!

W sobotę, 11 maja, ekipa N31 restaurant&bar by Robert Sowa przygotowała ponad 500 porcji jagnięciny z kaszanką i polentą podczas pikniku Taste Masters Gault&Millau Polska. Dziękujemy za ten cudowny dzień. 11-12 maja w Pałacu w Wilanowie w Warszawie odbyła się kulinarna majówka, jakiej jeszcze nie było! 2 dni – po 25 dań dziennie – degustacje […]

Zobacz więcej
Doradca Smaku X, odc. 39 – polędwiczki z leczo

Doradca Smaku X, odc. 39 – polędwiczki z leczo

W czwartek, 9 maja, Robert Sowa zaproponował widzom „Doradcy Smaku” polędwiczki z węgierskim leczo. W tym przepisie kuchni węgierskiej leczo stanowi jedynie jeden z dodatków. Kluczowym elementem jest polędwica wieprzowa glazurowana specjalną marynatą z musztardy, miodu i papryki węgierskiej. Pozostałe dodatki to chipsy z bekonu i jogurt grecki z natką pietruszki. Spróbujcie koniecznie! Polędwiczki z […]

Zobacz więcej
Doradca Smaku X, odc. 38 – kozacki kulisz

Doradca Smaku X, odc. 38 – kozacki kulisz

8 maja Robert Sowa zaproponował fanom programu „Doradca Smaku TVN” prawdziwie ukraińskie danie, czyli kozacki kulisz. Jest żeberko, karczek, kasza, są pieczarki i papryczka chili. W Polsce mamy krupnik, a na Ukrainie jest kulisz. Smacznego! Kozacki kulisz Składniki: Czosnek – 2 ząbki Cebula – ½ szt. Marchew – 1 szt. Pietruszka – 1 szt. Pieczarki […]

Zobacz więcej
Doradca Smaku X, odc. 37 – torcik bezowy z kremem waniliowym i owocami

Doradca Smaku X, odc. 37 – torcik bezowy z kremem waniliowym i owocami

Beza to dla wielu deser nad desery. Chrupiący spód, aksamitny krem waniliowy, śmietanka i świeże owoce. Wszystko doprawione kardamonem, chili i cukrem z prawdziwą wanilią. Taki rarytas Robert Sowa wyserwował fanom programu „Doradca Smaku” we wtorek, 7 maja. Palce lizać! Torcik bezowy z kremem waniliowym i owocami Składniki: Beza:wiejskie jaja – 10 szt.cukier – 200 […]

Zobacz więcej