‹ Poprzedni wpis Wróć do listy wpisów Następny wpis ›

Taste Masters Gault&Millau Polska, czyli 50 best chefs live!

W sobotę, 11 maja, ekipa N31 restaurant&bar by Robert Sowa przygotowała ponad 500 porcji jagnięciny z kaszanką i polentą podczas pikniku Taste Masters Gault&Millau Polska. Dziękujemy za ten cudowny dzień.

11-12 maja w Pałacu w Wilanowie w Warszawie odbyła się kulinarna majówka, jakiej jeszcze nie było!
2 dni – po 25 dań dziennie – degustacje znakomitych win i piw – warsztaty smaku. Gości karmiło 50 wybitnych szefów kuchni z całej Polski, a wśród nich takie gwiazdy jak legendarny Kurt Scheller, Robert Sowa, zwycięzca Top Chefa Martin Gimenez Castro, zwyciężczynie Masterchefa Beata Śniechowska i Magdalena Nowaczewska, bohaterowie noża i ekranu Andrzej Polan, David Gaboriaud, Aleksander Baron, Adam Chrząstowski, a także wielu innych wyśmienitych szefów. Każdy z nich przygotował dla Was jedno ze swoich ulubionych dań! A wszystko w atmosferze wysmakowanego pikniku w pięknej Villi Intracie przy pałacu w Wilanowie i przyległym zabytkowym parku.