Ważne okazje

Comber jagnięcy z sosem miodowo-truflowym i sałatką z serem feta

Comber jagnięcy z sosem miodowo-truflowym i sałatką z serem feta

Tuńczyk w sosie sojowym podany z białą rzepą, mango, świeżym ogórkiem i chrzanem wasabi

Tuńczyk w sosie sojowym podany z białą rzepą, mango, świeżym ogórkiem i chrzanem wasabi

Tatar z tuńczyka z kaparami i wódką podany z emulsją z chrzanu wasabi aromatyzowaną imbirem

Tatar z tuńczyka z kaparami i wódką podany z emulsją z chrzanu wasabi aromatyzowaną imbirem

Spring rolls z wędzonym na gorąco pstrągiem podane ze słodkim sosem sojowym aromatyzowanym imbirem i chili

Spring rolls z wędzonym na gorąco pstrągiem podane ze słodkim sosem sojowym aromatyzowanym imbirem i chili

Łosoś norweski zapiekany z serem taleggio, figami i sosem balsamico

Łosoś norweski zapiekany z serem taleggio, figami i sosem balsamico

Grillowane medaliony z łososia norweskiego w bekonie na gałązkach rozmarynu

Grillowane medaliony z łososia norweskiego w bekonie na gałązkach rozmarynu

Śledź norweski z awokado, filetowanymi pomarańczami i świeżo siekaną kolendrą

Śledź norweski z awokado, filetowanymi pomarańczami i świeżo siekaną kolendrą

Wątróbki indycze z glazurowanymi w miodzie gruszkami i truskawkami podane na ciepłych tostach z chałki

Wątróbki indycze z glazurowanymi w miodzie gruszkami i truskawkami podane na ciepłych tostach z chałki

Tarta z koziego sera z karmelizowaną czerwoną cebulą i szpinakiem

Tarta z koziego sera z karmelizowaną czerwoną cebulą i szpinakiem