Romantyczna kolacja

Górka cielęca marynowana w tymianku i imbirze podana z sosem różanym

Górka cielęca marynowana w tymianku i imbirze podana z sosem różanym

Foie gras z patelni podane na karmelizowanych figach z płatkami róży

Foie gras z patelni podane na karmelizowanych figach z płatkami róży

Tort makowy z kremem kawowym

Tort makowy z kremem kawowym

Mus z wątróbek drobiowych w zielonym pieprzu z galaretką malinową

Mus z wątróbek drobiowych w zielonym pieprzu z galaretką malinową

Deser czekoladowy z przyprawami korzennymi

Deser czekoladowy z przyprawami korzennymi

Marynowana perliczka z pieca podana z gruszkami w miodzie i śliwowicy z czarnym pieprzem

Marynowana perliczka z pieca podana z gruszkami w miodzie i śliwowicy z czarnym pieprzem

Stek z polędwicy wołowej z gęsią wątróbką podany z sosem z zielonego pieprzu i czekolady

Stek z polędwicy wołowej z gęsią wątróbką podany z sosem z zielonego pieprzu i czekolady

Marynowana pierś z perliczki podana ze smażonymi truskawkami z masłem cytrynowym

Marynowana pierś z perliczki podana ze smażonymi truskawkami z masłem cytrynowym

Tuńczyk w sosie sojowym podany z białą rzepą, mango, świeżym ogórkiem i chrzanem wasabi

Tuńczyk w sosie sojowym podany z białą rzepą, mango, świeżym ogórkiem i chrzanem wasabi