Romantyczna kolacja

Tatar z tuńczyka z kaparami i wódką podany z emulsją z chrzanu wasabi aromatyzowaną imbirem

Tatar z tuńczyka z kaparami i wódką podany z emulsją z chrzanu wasabi aromatyzowaną imbirem

Spring rolls z wędzonym na gorąco pstrągiem podane ze słodkim sosem sojowym aromatyzowanym imbirem i chili

Spring rolls z wędzonym na gorąco pstrągiem podane ze słodkim sosem sojowym aromatyzowanym imbirem i chili

Łosoś norweski zapiekany z serem taleggio, figami i sosem balsamico

Łosoś norweski zapiekany z serem taleggio, figami i sosem balsamico

Grillowane medaliony z łososia norweskiego w bekonie na gałązkach rozmarynu

Grillowane medaliony z łososia norweskiego w bekonie na gałązkach rozmarynu

Wątróbki indycze z glazurowanymi w miodzie gruszkami i truskawkami podane na ciepłych tostach z chałki

Wątróbki indycze z glazurowanymi w miodzie gruszkami i truskawkami podane na ciepłych tostach z chałki

Pieczone polędwiczki ze strusia podane na figach z balsamico

Pieczone polędwiczki ze strusia podane na figach z balsamico

Mule w białym winie

Mule w białym winie

Krewetki królewskie z patelni z pomidorami i ziołami

Krewetki królewskie z patelni z pomidorami i ziołami

Gęsie watróbki z patelni podane na karmelizowanych figach z płatkami róży i czarnym pieprzem

Gęsie watróbki z patelni podane na karmelizowanych figach z płatkami róży i czarnym pieprzem