12 lutego odbyła się wyjątkowa kolacje walentynkowa w restauracji hotelu „Pod herbami”. Było pysznie i elegancko. Jako Gość honorowy przygotowałem dwa dania mojego autorstwa na to wyjątkowe wydarzenie. Dziękuje ekipie hotelu za pomoc oraz zaproszenie.
Zobacz więcejKolacja Trzech Króli: Profus, Budynek, Sowa- tak roboczo został nazwany wieczór, w którym miałem przyjemność uczestniczyć jako jeden z pomysłodawców i wykonawców uroczystego menu. W malowniczym Siedlisko Morena odbyła się przepyszna kolacja degustacyjna, a wieczór był tak przyjemny, że trudno to nazwać pracą…mam nadzieje, że do zobaczenia wkrótce! Dziękuje za zaproszenie i wspólny czas 🙂
Zobacz więcejJuż jest! Nowa unikatowa kolekcja Spice&Soul dla Kaufland Polska. Cieszę się, że jestem ambasadorem tej wyjątkowej kolekcji naczyń i akcesoriów dla miłośników gotowania. Nie przegapcie okazji! Kaufland Polska Bergner Europe Cook & Chef Instytute
Zobacz więcejKolacja Food Design w Białymstoku to połączenie designu z najlepszymi smakami. Było pięknie, miło i przede wszystkim smacznie. Dziękuje Szefom za współpracę, a organizatorom za zaproszenie. Ekipa gotująca to Joanna Klimas Profus, Janusz Profus, Marcin Budynek, Ewelina Łapińska oraz moja skromna osoba. Za wina odpowiadała Joanna Sanchez.
Zobacz więcejFinał Bocuse d’Or Poland, gdzie miałem przyjemność być gościem specjalnym w moim rodzinnym Krakowie. Wielkie święto kulinarne na światowym poziomie!
Zobacz więcejPrzyjaźń francusko-polska ma się dobrze, czego dowodem jest coroczna gala French Touche la belle vie. Rozrywka na najwyższym poziomie, spotkanie ludzi biznesu i after party ze znakomitymi francuskimi przysmakami. Dziękuje za zaproszenie i widzimy się za rok!
Zobacz więcejWyjątkowe menu przygotowane przez grono zacnych szefów w pięknym obiekcie dla specjalnych gości- to podsumowanie wczorajszego wydarzenia „Kolacji na szczycie góry” w hotelu Seidorf Mountain Resort Było smacznie i bardzo sympatycznie. A! I był też super prowadzący (dostąpiłem tego zaszczytu 🙂 Dziękuje za super czas!
Zobacz więcej9 edycja Kulinarnego Rajdu Mistrzów za nami! Miło było ponownie spotkać się w gronie jurorskim i oceniać zmagania młodych szefów kuchni. Do zobaczenia za rok!
Zobacz więcejZ wielka radością informuję, że właśnie ukazała się moja nowa książka-pachnąca i smaczna. „Coś pysznego” to 80 przepisów, które odmienią Waszą kuchnię…a więc gotujcie ze mną!
Zobacz więcej