Po raz drugi znalazłem się w TOP 50 NAJLEPSZYCH RESTAURATORÓW według Forbes Polska! Dziękuje za wyróżnienie, ogromne podziękowania dla moich Gości oraz dla mojej niezawodnej ekipy N31 restaurant&bar by Robert Sowa
Zobacz więcejRestaurator roku 2023!!! Lepszego prezentu na imieniny nie mogłem sobie wymarzyć. Na gali @poland100bestrestaurants otrzymałem nagrodę specjalną RESTAURATOR ROKU a moja restauracja @n31_restaurantbyrobertsowa otrzymała najwyższe wyróżnienie Grand Awards 5 widelców! Dziękuje wszystkim za życzenia oraz wspaniały dzień.
Zobacz więcejUroczysty wieczór, specjalna kolacja, wyborne menu, wspaniałe wina i nietuzinkowy prowadzący, czyli ja= sukces! Dziękuje za super atmosferę wszystkim Gościom, organizatorom za zaproszenie i zaufanie oraz ekipie kulinarnej za super pracę!
Zobacz więcejCztery specjalne kolacje dla DRUTEX S.A. z ekipą Hotel Grand Lubicz – Uzdrowisko Ustka łacznie na ponad 500 osób. Wykonaliśmy kawał dobrej roboty, dziękuje za współpracę i ciesze się, że menu mojego autorstwa przypadło Gościom do gustu
Zobacz więcejKolejna edycja konkursu Giancarlo Russo, czyli włoskiej sztuki kulinarnej za nami. Jurorowaliśmy, gotowaliśmy i weseliliśmy się. Dziękuje za zaproszenie, super atmosferę i zaskakujące zwroty akcji, zwłaszcza w pojedynku mistrzów na szybką carbonarę….
Zobacz więcejWO//MAN EQUAL KITCHEN czyli wieczór z jedzeniem i przyjaciółmi
Zobacz więcejPiękna jest radość w Święta,Ciepłe są myśli o bliskich,Niech pokój, miłość i szczęścieOtoczą dzisiaj nas wszystkich! Smacznych świąt i mnóstwa doświadczeń kulinarnych w Nowym Roku!
Zobacz więcejJak co roku wraz z marką Prymat zorganizowaliśmy pokazy kulinarne dla odwiedzających konsumentów w różnych miastach Polski. Po Łodzi i Elblągu przyszedł czas na Katowice. Ponad 500 porcji pysznych i dobrze przyprawionych dań ugotowaliśmy i rozdaliśmy w Centrum Handlowym Silesia. Było smacznie i bardzo sympatycznie.
Zobacz więcejZ okazji zbliżających się świąt wpadłem z wizytą ekspercką do Dzień Dobry TVN Bohaterem rozmowy był bigos i jego możliwe warianty, a jak wiadomo ilu kucharzy, tyle przepisów
Zobacz więcej