‹ Poprzedni wpis Wróć do listy wpisów Następny wpis ›

Prezentacja Irinox i wspólne gotowanie z Agelo Bosco

 

Podczas szkolenia zaprezentowano schładzarko-zamrażarkę szokową. Prowadzący szkolenie nie tylko opowiedzieli o zaletach tego urządzenia, ale również zaprezentowali jego działanie w praktyce.

Robert Sowa i współpracujący z nim od wielu lat Krzysztof Baranowski, mieli już okazję uczestniczyć w szkoleniu prowadzonym przez Angelo Bosco. W marcu br. wspólnie z Marcinem Budynkiem, Adamem Chrząstowskim i Grzegorzem Suchockim uczestniczyli w całodziennym spotkaniu kulinarnym w siedzibie Irinox we włoskiej miejscowości Corbanese di Tarzo. Po krótkiej prezentacji najnowszego sprzętu firmy Irinox, panowie spędzili cały dzień w kuchni pokazowej, osobiście testując wszystkie urządzenia.

 

Po szkoleniu i wspólnym gotowaniu cała grupa wybrała się na kolację, która odbyła się w dość oryginalnym miejscu - Garage Caffe Ristorante w Conegliano. Wszyscy byli zachwyceni jedzeniem, ale i ciekawymi wnętrzami. Restauracja została bowiem stworzona w dawnym warsztacie samochodowym, i mimo zmiany charakteru lokalu zachowano wiele elementów dawnego warsztatu.

Podczas wyjazdu uczestnicy mieli również okazję pospacerować po uroczej Wenecji, oraz spędzić kilka godzin w Mediolanie. Udało się skosztować wielu włoskich przysmaków i mile spędzić czas, podziwiając piękną architekturę. Reasumując - przyjemne z pożytecznym.

Zapraszamy na: www.combi.com.pl