‹ Poprzedni wpis Wróć do listy wpisów Następny wpis ›

„100° wrzenia bez ciśnienia!”- czyli jak osiągnąć sukces w gastronomii

26 marca Hotel Promień w Skarżysku Kamiennej był miejscem, w którym odbyło się plenum sprzedaży dla małych i średnich przedsiębiorstw branży gastronomicznej zorganizowane pod hasłem "100° wrzenia bez ciśnienia". Spotkali się na nim przedstawiciele sektora HoReCa z całego kraju, menadżerowie, kucharze oraz właściciele małych i dużych firm z tej branży. 

Sylwia Lehner - pomysłodawczyni wydarzenia zaprosiła do Skarżyska Kamiennej prawdziwe tuzy branży gastronomicznej - Alicję Popek - eksperta Marki Złoty Widelec oraz Roberta Sowę -kucharza, restauratora i autora książek kulinarnych, a więc osoby, które o gastronomii wiedzą prawie wszystko.

To było bardzo ciekawe doświadczenie.

Już niebawem planowana jest kolejna edycja plenum, na którą już dzisiaj serdecznie zapraszamy. Zainteresowani? Śledźcie flyflyhigh.eu