Z okazji otwarcia Vikingpoint grillowałem w Białymtoku. Razem ze strongmanem Krzysztofem Radzikowskim byliśmy specjalnymi gości imprezy. Dziękuje za zaproszenie i super atmosferę.
Zobacz więcejIle można zjeść w długi, czerwcowy weekend? Naprawdę duuużo! Przy okazji wizyty u rodziców udało mi się odwiedzić kilku zaprzyjaźnionych Szefów. Były ciekawe rozmowy, pyszne jedzenie i nadzieja, że kondycja naszej gastronomii będzie coraz lepsza. Liczymy na to! Dziękuje za gościnę Radosław Fronc Balthazar Design HotelFiorentina RestauracjaRobert Koczwara Rafał Targosz ZaKładka Bistro de CracovieIntroligatornia SmakuMarek […]
Zobacz więcejUśmiech + doborowe towarzystwo + pyszna kuchnia = kolejny znakomity wyjazd Augustów nie zawodzi nigdy, a ja zawsze chętnie odwiedzam ten pyszny region.
Zobacz więcejSłoneczno-deszczowa majówka z przyjaciółmi w Gdańsku. Mnóstwo jodu, pozytywnych chwil i przede wszystkim uczta smaków.Dziekuje za gościne Artur Moroz Restauracja „Bulaj” i Grzegorz Labuda Restauracja „Chmielna 15 by Grzegorz Labuda”
Zobacz więcejMimo trudnej sytuacji gastronomicznej i trwającej pandemii marka Prymat zaprezentowała nowe layouty reklamowe w prasie lifestylowej. W ponad 50ciu czasopismach pojawiły się kolorowe grafiki z wizerunkiem ambasadora marki Roberta Sowy związane tematycznie z Wielkanocą i czasem grillowania. Zarówno Święta jak i majówkowe przysmaki z grilla muszą być smaczne i dobrze przyprawione.
Zobacz więcejWraz z nową ramówką telewizyjną ruszył kolejny sezon „Doradcy Smaku”. Od 1 marca 2021 r., od poniedziałku do czwartku o 20:10 w TVN, prowadzący program, Robert Sowa pokazywał widzom, jak przygotować różnorodne potrawy według oryginalnych przepisów. NOWY SEZON – NOWE INSPIRACJE Robert Sowa jako doradca smaku, po raz kolejny zarażał pasją do gotowania. Jego przepisy […]
Zobacz więcejOstatnie pół roku to wielka próba przetrwania całej polskiej gastronomii i bardzo trudny czas. To egzamin, który my restauratorzy możemy przegrać mimo, że posiadamy doświadczenie, wiedzę w tematach kulinarnych, zarządzania czy zaplecza w postaci wykwalifikowanych pracowników. Tym razem, mam wrażenie nie ma to znaczenia. Każdy z nas zmaga się z zamkniętymi lokalami, które nie pozwalają […]
Zobacz więcejMimo pandemii koronawirusa i trudnej sytuacji, kulinaria to jedna z niewielu dziedzin, które dostarczają nam pozytywnych emocji. Nie możemy doczekać się tradycyjnych, rodzinnych, a przede wszystkim smacznych Świąt Bożego Narodzenia. Jak co roku nadszedł czas na kampanie prasową marki Prymat z Robertem Sową, który przybliży kulinarna odsłonę świątecznych przysmaków! Więcej radości ze świętowania! Więcej świątecznego […]
Zobacz więcejPokazy kulinarne online to dla mnie nowość, ale obecna sytuacja zmusza do niecodziennych rozwiązań. Na zaproszenie Czas na gęsinę przygotowałem cztery dania podczas transmisji live i chyba wyszło całkiem nieźle. Była to zupa z soczewicy z gęsimi podrobami i orzechami włoskimi, wątróbka z karmelizowanymi figami, żołądki gęsie z chorioz, pomidorami i oliwkami oraz pierś z […]
Zobacz więcej