RobertSowa
  • Sowa o Sowie
    • Dossier
    • Nagrody i wyróżnienia
    • Pasja/ filozofia smaku
  • OFERTA
    • Propozycje współpracy
    • warsztaty, pokazy, catering…
    • ZORGANIZOWANE EVENTY
  • Aktywności – dzieje się
    • WKRÓTCE
    • wydarzyło się…
    • Publikacje prasowe
  • Książki
  • Przepisy
  • konkursy
    • KULINARNY TALENT 2019
  • Partnerzy
  • Kontakt

Cranberry caipirinha

Cranberry caipirinha
Pory roku:
Jesień
Lato
Wiosna
Zima
Okazje:
Babskie spotkanie
Domowe party
Ważne okazje

Składniki:

Liczba osób:

4 cl cachaça
16 cl nektaru z żurawiny amerykańskiej
Sok z limonki
Cząstka limonki

Przygotowanie

Do wysokiej szklanki wrzucić lód, wlać cachaça i nektar z żurawiny. Całość wymieszać, dodać świeżo wyciśnięty sok z 1/8 limonki, cząstkę owocu wrzucić do drinka.

 

Udostępnij ten przepis

  • Udostępnij
  • Tweetnij
  • Drukuj

Zobacz podobne przepisy

  • Ragoût z dyni z żurawiną amerykańską

    Ragoût z dyni z żurawiną amerykańską

  • Dorsz w maślanym confit podany na botwinie z miodem i nalewką orzechową

    Dorsz w maślanym confit podany na botwinie z miodem i nalewką orzechową

  • Sznycelki z indyka z pasztetem z żurawiny amerykańskiej i kasztanów

    Sznycelki z indyka z pasztetem z żurawiny amerykańskiej i kasztanów

Wyszukaj inne przepisy lub wróć do listy przepisów

Do góry

2015 © Robert Sowa, All rights reserved. Created by Dariusz Pezowicz.

  • Mapa strony
  • Kontakt
  • Polityka Cookies

Strona używa ciasteczek (cookies). Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Czytaj więcej. ×