W męskim gronie

Rostbef z estragonem podany z torcikiem grillowanych warzyw

Rostbef z estragonem podany z torcikiem grillowanych warzyw

Marynowana polędwica wołowa po tajsku na sałatce z chrupiących świeżych kiełków z palonymi ziarnami sezamu

Marynowana polędwica wołowa po tajsku na sałatce z chrupiących świeżych kiełków z palonymi ziarnami sezamu

Pieczona golonka wieprzowa podana na puree z grochu z majerankiem i kwaśną kapustą z kminkiem

Pieczona golonka wieprzowa podana na puree z grochu z majerankiem i kwaśną kapustą z kminkiem

Gulasz wołowy z cieciorką i pomidorami

Gulasz wołowy z cieciorką i pomidorami

Gicz jagnięca z rozmarynem podana z pieczonymi ziemniakami i buraczkami w miodzie z przyprawami korzennymi

Gicz jagnięca z rozmarynem podana z pieczonymi ziemniakami i buraczkami w miodzie z przyprawami korzennymi

Duszona gicz cielęca z tymiankiem podana z włoskimi gnocchi i sałatą rukola

Duszona gicz cielęca z tymiankiem podana z włoskimi gnocchi i sałatą rukola

Duszona gicz cielęca z gremolatą

Duszona gicz cielęca z gremolatą

Norweskie filety śledziowe z grubo mielonym czarnym pieprzem i sałatką warzywną

Norweskie filety śledziowe z grubo mielonym czarnym pieprzem i sałatką warzywną

Ulubiona pizza Roberta i Konrada z rukolą, serem ricotta i suszonymi pomidorami

Ulubiona pizza Roberta i Konrada z rukolą, serem ricotta i suszonymi pomidorami