‹ Poprzedni wpis Wróć do listy wpisów Następny wpis ›

Warsztaty w szkole w Żychlinie

Kolejne warsztaty z uczniami szkół gastronomicznych za nami. 4 grudnia kulinarny team Roberta Sowy zawitał w Zespole Szkół Ekonomiczno-Usługowych w Żychlinie. Podczas dwóch tur warsztatów mistrz kulinarny i profesjonalni kucharze gotowali z młodzieżą kształcącą się w zawodzie kucharza, przekazując im swoją wiedzę i doświadczenia.

Podczas wspólnego kucharzenia przygotowane zostały przystawki, danie główne i deser, wzbogacone smakiem przypraw Prymat i produktów Smak. Palce lizać!

Jeden z uczniów szkoły zakwalifikowany został do finału jubileuszowej 10.edycji autorskiego konkursu Roberta Sowy "Kulinarny Talent 2018".

Projekt "Przygotowanie do kariery", w ramach którego przygotowywane są warsztaty, organizowany jest we współpracy z firmą Prymat.