‹ Poprzedni wpis Wróć do listy wpisów Następny wpis ›

Robert Sowa jurorem konkursu ARTE CULINARIA ITALIANA

W sobotę, 20 lutego, Robert Sowa zasiadał w gronie jurorów XI Konkursu Włoskiej Sztuki Kulinarnej "Arte Culinaria Italiana", który po pięciu latach powrócił do kalendarza imprez kulinarnych w Polsce.

Organizatorem tegorocznego konkursu byli: Giancarlo Russo oraz FABRYKA WEŁNY Hotel & SPA **** w Pabianicach, przy wsparciu i pomocy merytorycznej Federazione Italiana Cuochi, Fundacji Klubu Szefów Kuchni oraz Polskiego Stowarzyszenia Kucharzy.

Partnerem merytorycznym w zakresie zdrowego żywienia była: Twoja Klinika, a patronat honorowy nad konkursem objęła Ambasada Włoch w Polsce.
2016-24-2--11-32-19

Decyzją Jurorów I miejsce zdobyli: Jakub Bondziul i Wojciech Świeciulski z Restauracji Amber Room w Warszawie.

II miejsce przypadło ekipie w składzie Grzegorz Mista i Radosław Lorenc z Fabryki Wełny Hotel & SPA **** Pabianice, natomiast III miejsce zajęli: Przemysław Bednarz i Marcin Suski z Hotelu BoniFaCio z Sochocina.

2016-24-2--11-39-20

Wszystkim serdecznie gratulujemy!