‹ Poprzedni wpis Wróć do listy wpisów Następny wpis ›

Robert Sowa jurorem IV Kulinarnego Rajdu Mistrzów

W piątek, 13 listopada 2015, Robert Sowa zasiadał w jury IV edycji Kulinarnego Rajdu Mistrzów, który odbył się w Haston City Hotel we Wrocławiu.

hell V3

Organizatorem wydarzenia był Haston City Hotel wraz z Komisją Gastronomiczną Polish Prestige Hotels & Resorts, przy merytorycznym wsparciu Fundacji Klubu Szefów Kuchni.

Nad prawidłowym przebiegiem zmagań konkursowych czuwało jury w składzie: Jerzy Pasikowski, Robert Sowa, Marcin Budynek, Theofilis Vafidis oraz Karol Okrasa, jako juror prowadzący.KRM_kolaz

Oto najlepsi z najlepszych: 

Miejsce I: Paweł Kubera i Kajetan Świokła | Restauracja Figa - Plewiska

Miejsce II: Przemysław Gryz i Paweł Kamiński | Hotel SPA dr Irena Eris - Polanica Zdrój

Miejsce III: Piotr Huszcz i Dariusz Cygan | Hotel Restauracja Piano - Lublin

Wszystkim serdecznie gratulujemy!

Szczegóły dotyczące konkursu znajdziecie na stronie Organizatora – www.haston.pl