‹ Poprzedni wpis Wróć do listy wpisów Następny wpis ›

Przedstawiciele Villleroy&Boch gotowali z Robertem Sową

 

Organizatorom spotkania chodziło o przedstawienie nowości, integrację grupy ludzi z całej Polski jak również zmotywowanie do sprawniejszego działania. W ciągu dnia odbyło się kilka prezentacji rekomendowanych przez Firmę dostawców takich jak Fissler, KitchenAid, WMF, Free Form oraz Nespresso, które są doskonałym uzupełnieniem oferty sklepów Villeroy&Boch.

 

Wiele emocji wzbudziły przedstawione wyniki badań tajemniczego klienta. Pokazały, że sprzedawcy lepiej analizują potrzeby klienta. Ponadto są cierpliwi i uprzejmi.

Po południu odbyły się warsztaty kulinarne z Robertem Sową i jego kucharskim teamem.

Uczestnicy spotkania przygotowywali potrawy na sześciu stanowiskach pod okiem profesjonalnych kucharzy. Najpierw odbyło się losowanie, na podstawie którego każdy z gości dołączył do konkretnej grupy kulinarnej. Każda z grup przygotowała jedno z poniższych dań:
- kompozycja sushi z marynowanym imbirem, sosem sojowym i japońskim chrzanem wasabi (w grupy)
- aromatyczne krewetki z pomidorami i ziołami
- orientalna zupa z grzybów leśnych z kolendrą i sezamem
- filet z łososia norweskiego z czosnkiem i rozmarynem podany z bobem duszonym w śmietanie
- jagnięcina ze szpinakiem, serem pleśniowym i suszonymi pomidorami

   
Zajęcia kulinarne z Robertem Sową okazały się naprawdę świetnym pomysłem na spędzenie wolnego czasu po całodziennych szkoleniach i prezentacjach. Uczestnicy warsztatów mieli okazję nie tylko gotować z mistrzem kulinarnym i poznać tajniki kulinarne, ale również spróbować wszystkich przygotowanych dań. A oto pyszny efekt końcowy warsztatów... 

Patrząc na uczestników, którzy mocno zaangażowali się w przygotowywanie dań, przekonaliśmy się, że gotowanie może być naprawdę przyjemne, inspirujące i kreatywne.