‹ Poprzedni wpis Wróć do listy wpisów Następny wpis ›

Kolejne wspólne gotowanie z Robertem Sową i jego ekipą!

 

 

Podczas obu imprez, goście wspólnie z profesjonalnymi kucharzami Studia Kulinarnego Roberta Sowy przygotowali pyszną kolację składającą się z dań kuchni międzynarodowej. 

W środowy wieczór przyrządzono: kompozycję sushi z dodatkami, krem z marchewki z imbirem i prażonymi migdałami, filet z dorsza z pomidorami i soczewicą, piersi z gęsi z grillowanym serem camembert oraz deser z serka mascarpone z kawą, makaronikami, truskawkami i świeżą miętą.

W czwartkowym menu znalazły się: tatar z wędzonego łososia norweskiego z kaparami, jajkami przepiórczymi i marynowanym imbirem; pieczony jesiotr z sosem ogórkowym i czerwonym kawiorem; pikantna pierś z kaczki z gruszkami, kardamonem i grzankami z chałki oraz beza orzechowa z kremem serowym i truskawkami polana sosem karmelowym.

Podczas warsztatów była super zabawa, a po nich iście królewskie uczty kulinarne!   

Dziękujemy wszystkim uczestnikom za wspólne mile spędzone wieczory, a agencji Jet Events (www.jetevents.pl) za kolejne mistrzowsko zorganizowane imprezy.