‹ Poprzedni wpis Wróć do listy wpisów Następny wpis ›

Gastro Meeting z Robertem Sową

29 maja w warszawskim hotelu DoubleTree by Hilton odbyła się III edycja konferencji Gastro Meeting, podczas której spotkali się restauratorzy z całej Polski. Celem eventu była wymiana wiedzy i doświadczeń, a także zdobywanie kontaktów biznesowych w indywidualnych spotkaniach z dostawcami dla sektora gastronomii.

Punktem kulminacyjnym konferencji był wywiad z Gościem Specjalnym Wydarzenia - Robertem Sową. Rozmowę poprowadził Mateusz Świst, redaktor naczelny portalu Horeca Business Club. Zostały w niej poruszone przede wszystkim aspekty związane z zarządzaniem w gastronomii, ale nie tylko – po zakończeniu wywiadu każdy uczestnik mógł zadać Robertowi pytanie.

Prawie 300 uczestników, ponad 1000 spotkań w formule Business Speed Dating, 8 merytorycznych prelekcji, żywiołowe dyskusje loży ekspertów – nietuzinkowej Malki Kafki, doświadczonego Jarosława Walczyka i charyzmatycznej moderatorki Katarzyny Selenty, a na koniec pasjonujący wywiad ze znanym ze szklanego ekranu mistrzem kulinarnym i jurorem 7. edycji Top Chef Polska Robertem Sową, któremu przysłuchiwała się obecna na sali świeżo upieczona triumfatorka tego show, Sylwia Stachyra – tak w telegraficznym skrócie prezentuje się bilans wiosennej edycji branżowej konferencji biznesowej Gastro Meeting.


Gastro Meeting to cykliczna konferencja zrzeszająca całą branżę gastronomiczną. Właściciele i menadżerowie restauracji oraz dostawcy produktów i usług dla branży HoReCa uczestniczący w spotkaniu będą mieć okazję, by wymienić się z innymi cennym doświadczeniem, poszerzyć swoją biznesową wiedzę, a także nawiązać wartościowe kontakty biznesowe – a to wszystko w ciągu jednego dnia!