WARSZTATY KULINARNE

Wspólne gotowanie to doskonały pomysł na urozmaicenie firmowych imprez integracyjnych i eventów organizowanych dla kluczowych klientów. To naprawdę świetna zabawa, czego dowodem jest wciąż rosnąca grupa osób, które dzięki Robertowi zdobyły kulinarne umiejętności i uwierzyły w swoje możliwości w tej dziedzinie.

Warsztaty kulinarne organizujemy na terenie całej Polski, dla grup od kilkunastu do ponad stu osób. warsztaty 2

Formuła warsztatów

Uczestników warsztatów dzielimy na kilkuosobowe grupy, z których każda pod okiem Roberta Sowy i jego kulinarnego teamu przygotowuje jedną z zaproponowanych przez nas potraw.

Dania mogą nawiązywać do kuchni charakterystycznych dla różnych stron świata, konkretnych krajów, czy regionów. Wszystko zależy od naszej kulinarnej wyobraźni i smaków, które chcielibyśmy poznać.

warsztaty 1

Przykładowe menu:

Po zakończeniu warsztatów wszystkie przygotowane dania są serwowane w ramach lunchu lub kolacji dla wszystkich gości, dzięki czemu uczestnicy mogą spróbować potraw przygotowanych przez siebie i inne ekipy podczas wspólnego gotowania.

Na pamiątkę wspólnie spędzonych chwil wszyscy uczestnicy warsztatów otrzymają po ich zakończeniu książki kulinarne Roberta Sowy z dedykacją i autografem.
Organizując warsztaty kulinarne zapewniamy sprzęt gastronomiczny (piece, kuchenki indukcyjne, grille, garnki, patelnie, deski, noże, itp.) oraz wszystkie produkty spożywcze niezbędne do przygotowania dań.

warsztaty 3

W Państwa gestii leżeć będzie jedynie zapewnienie miejsca, w którym zorganizujemy warsztaty oraz stanowisk z podłączeniem do prądu, przy których uczestnicy szlifować będą swoje kulinarne umiejętności.

W przypadku zainteresowania organizacją warsztatów kulinarnych, prosimy o kontakt.