Sezon na...

Foie gras z konfiturą pomidorową i sosem malinowym

Foie gras z konfiturą pomidorową i sosem malinowym

Dorsz w maślanym confit podany na botwinie z miodem i nalewką orzechową

Dorsz w maślanym confit podany na botwinie z miodem i nalewką orzechową

Wolno pieczona gicz jagnięca z purée zielonego groszku z miętą

Wolno pieczona gicz jagnięca z purée zielonego groszku z miętą

Zupa krem z mniszka lekarskiego z szałwią i płatkami sera Bursztyn

Zupa krem z mniszka lekarskiego z szałwią i płatkami sera Bursztyn

Crème brûlée z truskawkami i serkiem mascarpone

Crème brûlée z truskawkami i serkiem mascarpone

Chłodnik z pomidorów malinowych z truskawkami i guacamole

Chłodnik z pomidorów malinowych z truskawkami i guacamole

Makaron tagliolini ze smażonymi kurkami, szpinakiem i suszonymi pomidorami

Makaron tagliolini ze smażonymi kurkami, szpinakiem i suszonymi pomidorami

Filet mignon z zapiekanymi szparagami w sosie holenderskim z pomidorami concasse

Filet mignon z zapiekanymi szparagami w sosie holenderskim z pomidorami concasse

Pieczony łosoś w złocistej kruszonce podany z kurkami smażonymi z kapustą pak choi, pomidorami cherry i ciemnym kremem balsamico

Pieczony łosoś w złocistej kruszonce podany z kurkami smażonymi z kapustą pak choi, pomidorami cherry i ciemnym kremem balsamico