Co łączy polskie tradycyjne wielkanocne potrawy z nowoczesnymi europejskimi trendami? Podroby! Wątróbka, ozorki, grasica, policzki. Przygotuj z nimi kilka świątecznych potraw, a wielkanocny obiad zamieni się w najmodniejszą kuchnię fusion. Coś lokalnego, coś światowego.
![](https://www.sowarobert.pl/wp-content/uploads/2018/03/Twoj-Styl_04.2018-0-e1522407628903.jpg)
![](https://www.sowarobert.pl/wp-content/uploads/2018/03/Twoj-Styl_04.2018-1-e1522409494609.jpg)
![](https://www.sowarobert.pl/wp-content/uploads/2018/03/Twoj-Styl_04.2018-2-e1522409542209.jpg)
![](https://www.sowarobert.pl/wp-content/uploads/2018/03/Twoj-Styl_04.2018-3-e1522409569706.jpg)
![](https://www.sowarobert.pl/wp-content/uploads/2018/03/Twoj-Styl_04.2018-4-e1522409603182.jpg)
![](https://www.sowarobert.pl/wp-content/uploads/2018/03/Twoj-Styl_04.2018-5-e1522409625187.jpg)
![](https://www.sowarobert.pl/wp-content/uploads/2018/03/Twoj-Styl_04.2018-6-e1522409645168.jpg)
![](https://www.sowarobert.pl/wp-content/uploads/2018/03/Twoj-Styl_04.2018-7-e1522409668330.jpg)
![](https://www.sowarobert.pl/wp-content/uploads/2018/03/Twoj-Styl_04.2018-8-e1522409694512.jpg)
![](https://www.sowarobert.pl/wp-content/uploads/2018/03/Twoj-Styl_04.2018-9-e1522409712401.jpg)