‹ Poprzedni wpis Wróć do listy wpisów Następny wpis ›

Maxim

grudzień 2011
Maxim, grudzień 2011

 

Tak podanym karpiem według przepisu Roberta Sowy na pewno zrobisz furorę. Zadziw swoją ukochaną i całą rodzinę, samemu przygotowując główne danie wigilijne, czyli karpia. Mówili ci, że przyrządzenie tej ryby, to trudne i czasochłonne zadanie? Nieprawda. Nasz ekspert kulinarny, Robert Sowa, twierdzi, że każdy mężczyzna jest w stanie w 30 minut urządzić niezapomnianą ucztę. A jak wiadomo, nic nie podnieca kobiet tak bardzo, jak facet, który potrafi gotować. Pierwsze twoje zadanie? Idź do dobrego sklepu i kup osiem filetów z karpia królewskiego (po 80 g każdy). Możesz też sam wypatroszyć rybę (poniżej radzimy, jak to szybko i bezboleśnie zrobić). Następnie weź patelnię w dłoń i - postępując zgodnie z instrukcjami obok - zabierz się do dzieła. Powodzenia!