‹ Poprzedni wpis Wróć do listy wpisów Następny wpis ›

Food & Friends

styczeń 2012
Food & Friends, styczeń 2012

 

Z książką tą podróżować można na wiele sposobów, traktując ją jako inspirację do kulinarnych wypraw po Mazurach i Pomorzu, miastach takich, jak: Katowice, Kraków, Poznań, Wrocław czy Warszawa. Przepisy są adresowane do początkujących i zaawansowanych miłośników sztuki kulinarnej. Każda osoba, która kupi Gotuj z sercem, wspiera Program Pajacyk Polskiej Akcji Humanitarnej (PAH). Cały zysk ze sprzedaży jest przekazywany na ten cel.

Do powstania publikacji przyczynili się m.in. tacy szefowie kuchni i restauratorzy, jak: Marta Gessler, Joseph Seeletso, Marta Gessler, Robert Sowa, Alon Than i wielu innych mistrzów kulinarnych. W ich przepisach można odnaleźć nie tylko serce do gotowania, intrygujące połączenie składników i dbałość o produkt, ale też coś znacznie więcej: troskę o najmłodszych.

Cena: 49,50 zł
www.gotujzsercem.pl