‹ Poprzedni wpis Wróć do listy wpisów Następny wpis ›

Robert Sowa gotował podczas obchodów 600-lecia Łomży

Niedzielny obiad nad rzeką Narew? Czemu nie! 17 czerwca, w ramach jubileuszu 600-lecia nadania Łomży praw miejskich, na tutejszych bulwarach można było skosztować specjałów z grilla. Wspólna miejska biesiada na świeżym powietrzu okazała się świetnym pomysłem. Pogoda dopisała, a na grilla przybyły tłumy mieszkańców.

Wyborne dania przygotowywane pod okiem mistrza Roberta Sowy smakowały wszystkim. Sławny kucharz i restaurator zaprezentował kilka smacznych propozycji kulinarnych.

Jedzenie na świeżym powietrzu smakuje najlepiej, dlatego w myśl tej zasady można było dostać specjalny poczęstunek. Nie zabrakło także konkursów z atrakcyjnymi nagrodami. Kręcąc kołem fortuny można było stać się posiadaczem przypraw Prymat, a także akcesoriów JBB.

Źródło: mylomza.pl