Wigilia

Barszcz czerwony z krokietem nadziewanym kapustą i grzybami

Barszcz czerwony z krokietem nadziewanym kapustą i grzybami

Smażony filet z pstrąga z płatkami migdałów i sosem piernikowym

Smażony filet z pstrąga z płatkami migdałów i sosem piernikowym

Rolada z sandacza z bakaliami i sosem żurawinowym

Rolada z sandacza z bakaliami i sosem żurawinowym

Marynowany filet ze szczupaka z kiełkami słonecznika

Marynowany filet ze szczupaka z kiełkami słonecznika

Wątróbki z dorsza w pomidorach podane na chrupiącej bagietce

Wątróbki z dorsza w pomidorach podane na chrupiącej bagietce

Filet z karpia królewskiego podany na ragoût z grzybów leśnych z puszystym chrzanem

Filet z karpia królewskiego podany na ragoût z grzybów leśnych z puszystym chrzanem

Marynowane śledzie norweskie ze słodką cebulą i marynowanymi rydzami

Marynowane śledzie norweskie ze słodką cebulą i marynowanymi rydzami

Pierożki z makiem i bakaliami podane z sosem waniliowym

Pierożki z makiem i bakaliami podane z sosem waniliowym

Piernik z konfiturą śliwkową w polewie czekoladowej

Piernik z konfiturą śliwkową w polewie czekoladowej